Cégeknek

Mi a célom ügyvédként?

Életünk során számos megoldatlan jogi üggyel találhatjuk szemben magunkat, amelyben elveszettnek, kiszolgáltatottnak érezhetjük magunkat. Célom az, hogy ezekben a helyzetekben ne érezze magát egyedül. Segíteni szeretnék Önnek megtalálni a megoldást, megkönnyítve ezzel a mindennapjait. A jogi ügyek megoldására nemcsak, mint munkára, hanem élethivatásomra is tekintek. Szakértelmemet, elhivatottságomat arra szentelem, hogy a hozzám forduló ügyfeleket a megfelelő jogi tanáccsal lássam el, és segítsem őket terveik megvalósításában.

Miben segítek?

Példaként szemléltetek pár élethelyzetet, amelyben tudok Önnek segíteni:

  1. Cégalapítás: Lehetséges, hogy van egy jó ötlete, és azon gondolkozik, hogy vállalkozást indít. Tanácstalan, hogy milyen formában kezdje meg a tevékenységét? Tudja, milyen feltételekkel alapítható egy kft.?

  2. Változások a cégben: Ha már egy jól működő vállalkozást vezet, felmerülhet Önben, hogy bővítenie kellene vállalkozását. Telephelyeket szeretne létrehozni? Működő vállalkozásába szeretne befektetni egyik ismerőse?

  3. Honlapok működtetése: Egy honlap megfelelő működtetéséhez szükséges, hogy a működés jogi feltételei is rendezve legyenek. Tudja, milyen dokumentumok szükségesek például egy webáruház elindításához?

Forduljon hozzám bizalommal!
szakszerű ügyintézés, akár német és angol nyelven is

Forduljon hozzám bizalommal többek között, az alábbi ügyekben:

  1. Egészségügyi szolgáltatás nyújtásának jogi feltételei
  2. Betegek egészségügyi beavatkozásba/kezelésbe beleegyező nyilatkozatainak elkészítése
  3. Betegek személyes adatainak kezelésére vonatkozó szabályzatok megalkotása
  4. Jogi képviselet ellátása polgári peres eljárásban

Egészségügyi jogi blog, ingyenes tájékoztató anyagok

Kérdése van?