Magánszemélyeknek

Mi a célom ügyvédként?

Életünk során számos megoldatlan jogi üggyel találhatjuk szemben magunkat, amelyben elveszettnek, kiszolgáltatottnak érezhetjük magunkat. Célom az, hogy ezekben a helyzetekben ne érezze magát egyedül. Segíteni szeretnék Önnek megtalálni a megoldást, megkönnyítve ezzel a mindennapjait. A jogi ügyek megoldására nemcsak, mint munkára, hanem élethivatásomra is tekintek. Szakértelmemet, elhivatottságomat arra szentelem, hogy a hozzám forduló ügyfeleket a megfelelő jogi tanáccsal lássam el, és segítsem őket terveik megvalósításában.

Miben segítek?

Példaként szemléltetek pár élethelyzetet, amelyben tudok Önnek segíteni:

  1. Ingatlan adásvétel: Amennyiben ingatlant szeretne vásárolni vagy eladni, körültekintetően érdemes eljárnia. Tudja, hogy miket kell ellenőrizni egy adásvétel előtt? Milyen dokumentumokra van szükség? Milyen eljárást kell indítania, hogy Ön legyen az ingatlan új tulajdonosa?

  2. Bérleti szerződés: Ha lakást/irodát szeretne bérelni, javasolt bérleti szerződést kötni a bérbeadóval, amiben egyértelműen rögzítésre kerülhetnek az Ön, mint bérlő, valamint a bérbeadó jogai és kötelezettségei.

  3. Honlapok működtetése: Egy honlap megfelelő működtetéséhez szükséges, hogy a működés jogi feltételei is rendezve legyenek. Tudja, milyen dokumentumok szükségesek például egy webáruház elindításához?

  4. Követelések behajtása: Pénzt adott kölcsön egy ismerősének vagy ismerőse cégének? Érdemes lehet ügyvédi felszólító levelet küldeni az adósnak. Tudja, mikor indítható felszámolási eljárás egy céggel szemben? Mi a fizetési meghagyásos eljárás

Forduljon hozzám bizalommal!
szakszerű ügyintézés, akár német és angol nyelven is

Egészségügyi jog

  • Történt-e nem várt egészségromlás / műhiba ellátása során?
  • Orvosa nem világosítja fel Önt teljes körűen egészségügyi állapotáról?
  • Olyan beavatkozást végeztek el Önön, amelybe nem egyezett bele?
  • Orvosa nem hajlandó megmutatni Önnek egészségügyi dokumentációját / vizsgálati eredményeit?
  • Rutinműtétjéből komoly komplikáció, szövődmény alakult ki?

Egészségügyi jogi blog, ingyenes tájékoztató anyagok

Kérdése van?